Поділитись:

У номері знайшли перуки і спецодяг: деталі смерті в "Срібних лелеках" (ОНОВЛЕНО)

Середа, 13 листопада 2019, 20:52

Чоловік, якого сьогодні, 13 листопада, знайшли мертвим на балконі одного із номерів готельно-ресторанного комплексу «Срібні лелеки», виявився 36-річним лучанином. Цікавим є те, що у номері, який зняв загиблий, були розкидані перуки.

Про це ІА Волинські Новини стало відомо із достовірних джерел серед працівників готелю та в правоохоронних органах.

Як повідомляють джерела, учора, 12 листопада, чоловік із луцькою пропискою 1983 року народження, самостійно зняв номер у готелі. На момент реєстрації він був сам.

«Алкоголю у його номері не було, натомість у кімнаті були розкидані різні перуки та специфічний одяг», – розповідають очевидці.

Натомість, інші джерела повідомляють, що на одному із відео із камер спостережень готелю видно, що чоловік неодноразово падав – ймовірно, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння.

Разом із тим, у готелі розповіли, що працівники не помічали, щоб до чоловіка хтось приходив, однак ці свідчення перевіряють правоохоронці, яким надали відео із камер спостережень.

Наразі інцидент внесли до ЄРДР як «умисне вбивство», але більш точні обставини загибелі чи смерті лучанина встановлять після проведення судово-медичної експертизи. Ведеться слідство.

Нагадаємо, надвечір 13 листопада у готельно-ресторанному комплексі «Срібні лелеки» у Луцьку виявили тіло молодого чоловіка. Як повідомили джерела, медики, які прибули на місце події, лише констатували смерть чоловіка, адже його тіло було вже холодним. На тілі виявили численні синці та крововиливи. Припускають, що чоловіка сильно побили і це могло стати причиною смерті. За попередньою версією, це міг бути нещасний випадок.

Пізніше стало відомо, що смерть чоловіка у готелі "Срібні лелеки" в Луцьку настала, за попереднім висновком судово-медичної експертизи, через серцевий напад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів