Поділитись:

У телеведучої Алли Мазур знайшли ракову пухлину

Середа, 13 листопада 2019, 00:30
У телеведучої Алли Мазур знайшли ракову пухлину

У відомої телеведучої каналу "1+1" Алли Мазур знайшли онкологічне захворювання.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Я знаю: про це у нас не люблять говорити публічно. Воліють залишити в колі близьких друзів і родини. І згадують в кращому разі тоді, коли вже все минулося. Бо надто великий виклик.

У мене виявили злоякісну пухлину. Вони, виявляється, є безсимптомні. І я – починаю боротися. Вдячна собі, що таки знайшла час для огляду. Вдячна українським лікарям, які вчасно відправили на біопсію: виконавши міжнародний протокол. Вдячна за допомогу моїй родині, моїм друзям, моїм колегам з ТСН, готовим підставити плече у важку хвилину. Сподіваюсь на делікатність колег з інших видань" – розповіла Алла Мазур.

Телеведуча також вважає, що необхідно змінити ставлення суспільства до онкохвороб.

"Ми мусимо змінити ставлення до онкохвороб у суспільстві. Навчитися говорити про них – відкрито і спокійно. І з рівня трагедії – переводити на рівень проблеми. Яку – можна вирішити. Бо це, звісно, не нежить. Але давно не вирок. Медицина навчилася справлятися з цим – в багатьох випадках. Головне –виявити вчасно", – додала тележурналістка.

Алла Мазур також закликала українських жінок регулярно проходити профілактичний огляд.

"І розказую, щоб надихнути кожну українську жінку – особливо після 45-ти – проходити профілактичний огляд хоча б раз в рік. І зробити це – невідкладно.

Ставитись до себе уважно. Знаходити час – і перевірятись. Бажано – кількома способами. І навіть в кількох установах. Тоді шанси на здорове життя значно зростають", – написала телеведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
13 лютого 2024
05 лютого 2024
12 жовтня 2023
10 жовтня 2023
21 вересня 2023
01 серпня 2023
18 травня 2023
18 березня 2023