Поділитись:

У луцьких маршрутках можна оплатити проїзд через «Приват24»

Вівторок, 12 листопада 2019, 15:45

Луцький перевізник ТОВ ВТП «Санрайз» ЛТД розмістив у салонах своїх маршруток наклейки із QR-кодом, за допомогою якого клієнти ПриватБанку можуть оплатити разовий проїзд за повною вартістю (6 гривень), а також придбати дитячий чи учнівський квиток, що коштує 3 гривні.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

Натомість питання перевезення пільгових категорій населення залишається відкритим, оскільки оплату чи фіксацію проїзду саме таких громадян у програмі не передбачили. Утім, зі слів представника перевізника, у перехідний період луцькі пільговики можуть пред’явити посвідчення водієві або ж контролеру, і таким чином отримати право на безплатний проїзд.

Зі слів директора ТОВ ВТП «Санрайз» Миколи Лисеюка, підприємство уклало договір із «ПриватБанком», виготовили QR-коди і запустили систему.

«Такі коди є у транспортних засобах на всіх маршрутах «Санрайзу» – 1, 2, 8, 10, 12, 16, 17, 21, 22», – розповів представник перевізника.

Окрім того, на всіх маршрутах «Санрайзу» планують встановити й валідатори, однак коли саме – не уточнюють.

Нововведення із Луцькою міською радою перевізник не узгоджував.

«А з ким я маю радитися? З міською радою? Згідно із рішенням виконкому Луцької міської ради про введення нової системи оплати, одне одному не заважає. Аби пасажиру було зручно. Хтось карткою розрахується, а комусь зручніше і у «Приват24». Це ж державний банк, у якого відсотки нижчі, ніж у турецької компанії», – зазначив очільник «Санрайзу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де можна придбати е-квиток у Луцьку: адреси

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ У СПЕЦТЕМІ: Е-квиток у Луцьку

Надрукувати
мітки:
коментарів