Поділитись:

Податки поповнили місцеві бюджети Волині майже на чотири мільярди гривень

Понеділок, 11 листопада 2019, 09:54
Податки поповнили місцеві бюджети Волині майже на чотири мільярди гривень

До місцевих бюджетів на Волині протягом десяти місяців 2019 року надійшло 3 мільярди 773 мільйони гривень податкових надходжень.

Сума коштів, які отримали в розпорядження громади, на 20,1 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року, – повідомляє ГУ ДПС у Волинській області. 

«Ефективна взаємодія фахівців ДПС з органами місцевого самоврядування завжди означає більш якісний та прогнозований процес адміністрування податків. Власне суттєвий ріст надходжень до місцевих бюджетів є результатом скоординованих зусиль сумлінних платників податків, владних структур та місцевого самоврядування в питанні залучення коштів. Сподіваємося, що завдяки відповідальній позиції бізнесу, зокрема у виконанні податкових зобов’язань, та якісному адмініструванню, завершення фінансового року для місцевих громад буде успішним», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що інформація від органів місцевої влади щодо потенційних джерел надходжень фахівцями ДПС завжди опрацьовується своєчасно та уважно. Наразі фінансовий ефект роботи фахівців територіальних органів ДПС у Волинській області – плюс 631 мільйон гривень до бюджетів громад Волині проти минулорічних надходжень за аналогічний період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:   

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024