Поділитись:

Дитинство по-миколаївськи: 14-річний школяр викрав сім "жигулів"

Неділя, 10 листопада 2019, 00:30
Дитинство по-миколаївськи: 14-річний школяр викрав сім

Поліцейські вручили підозру школяреві, який викрадав ВАЗи у Вознесенську. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Юнак обґрунтовано підозрюється у семи незаконних заволодіннях транспортними засобами та перевіряється на причетність до інших аналогічних злочинів. Йому інкримінують ч. 2 ст. 289 ККУ, отже школяру загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. 

14-річний учень школи обирав автомобілі переважно марки ВАЗ-2101, які були припарковані на дорозі. Відмикав за допомогою викрутки або ножа, з’єднував дроти та рушав кататись, допоки не закінчиться бензин. Іноді не справлявся із керуванням і кидав автомобілі в полі, чи на узбіччі.

У жовтні підліток викрав два автомобілі. Тоді його викрили співробітники поліції, а суд обрав хлопцю міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Опинившись на волі, школяр продовжив викрадати авто, і так викрав ще п’ять ВАЗів.

Поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. 7 листопада слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно», а суд обрав міру запобіжного заходу вже у вигляді тримання під вартою.

Усі транспортні засоби поліцейські повернули власникам.

Дитинство по-миколаївськи: 14-річний школяр викрав сім

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підлітки вкрали в Луцьку «Mercedes Sprinter» (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00