Поділитись:

У сімейному клубі англійської мови «Мандарин», що у Промені, навчають «нешкільної» англійської*

Субота, 09 листопада 2019, 16:47
У сімейному клубі англійської мови «Мандарин», що у Промені, навчають «нешкільної» англійської*

Mandarin Family club  - це унікальний простір для вивчення англійської. Тут ви не знайдете нудних підручників і вправ із зазубрювання, а діти із задоволенням біжать на заняття.

«Ми розробили програму таким чином, щоб англійська засвоювалася легко. Для цього ми використовуємо найсучасніші інструменти та прогресивні методики, котрим навчаємося на міжнародних семінарах, тренінгах конференціях» - ділиться співзасновниця клубу Юлія Яковлюк.

А ось і наша програма, яку ми уже впроваджуємо у клубі:

AntiSchool Project (4 модулі по 2 місяці) - курс  практичної англійської. Цікаві уроки, сучасні методики і спілкування з носіями мови, селфі-завдання, чат-групи. Завдяки такому підходу англійська стане улюбленим предметом, а школярі із задоволенням поспішатимуть на заняття та впевнено спілкуватимуться з носіями мови.

School Bus (4 модулі по 2 місяці) – шкільний інтенсив. Заняття за поглибленою шкільною програмою, допомога у виконанні домашніх завдань чи незрозумілого матеріалу.

Successful test (4 модулі по 2 місяці)- курс підготовки до ЗНО.

Family English Ми підтримуємо сімейні цінності, саме тому нашою родзинкою є навчання цілих родин. Нині маємо дві сім’ї, де обоє з батьків та дитина навчаються англійської одночасно – і це не лише сприяє кращому засвоєнню мови, адже родина постійно практикує англійську разом, а й спільному проведенні часу, однаковим захопленням, підтримці одне одного. Саме це робить нас унікальними. 

Вивчення англійської у нашому клубі – це найкраща інвестиція в успішне майбутнє себе, своїх дітей та сім’ї.

Надрукувати
мітки:
коментарів