Пішов гуляти і не повернувся: поліцейські розшукали 15-річного волинянина

П'ятниця, 08 листопада 2019, 16:01

До Ківерцівського відділу поліції звернулася 78-річна пенсіонерка, жителька цього ж району.

Жінка повідомила, що 7 листопада близько 11 години її 15-річний онук пішов з дому гуляти та до сьогодні не повернувся, – інформує поліція Волині. 

Поліцейські негайно розпочали пошуки неповнолітнього. Упродовж декількох годин співробітники Ківерцівського відділу поліції знайшли юнака на автостанції в райцентрі. Протиправних дій проти нього скоєно не було. Загрози життю та здоров’ю підлітка не має. Хлопця поліцейські доставили додому.

Окрім того, учора волинські поліцейські встановили місцезнаходження 15-річного волинянина, котрий напередодні самовільно залишив навчальний заклад. Співробітники ювенальної превенції Луцького районного відділення поліції у Волинській області протягом години розшукали неповнолітнього. Протиправних дій відносно підлітка вчинено не було. Неповнолітнього доставили та помістили у притулок для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації.

Загалом з початку року волинські поліцейські розшукали 312 дітей з яких місце знаходження 304 осіб було встановлено протягом доби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: