Поділитись:

Біля Старого ринку навели лад: де заборонили паркуватися

П'ятниця, 08 листопада 2019, 09:00

Через незручності, підвищену аварійність, затори, які утворюються на перетині вулиць Ковельська - Глушець, та врахувавши скарги лучан щодо хаотичного паркування в районі ринку «Центральний» 7 листопада там навели лад.

Зокрема, встановлено дорожні знаки 3.34. «Зупинку заборонено» на вул. Глушець, Ковельська, Замкова, Галшки Гулевичівни, – інформує департамент муніципальної варти Луцької міської ради у Facebook. 

Нагадаємо, що біля ринку діє парковка, де без порушень можна залишити своє авто при потребі.

Окрім того, департамен муніципальної варти вручив припис ФОП Пахолку Л. щодо очищення земельної ділянки від старих авто та торгових кіосків в межах ділянки, що він орендує на вул.Замковій, задля забезпечення належного функціонування там парковки, як це передбачено договором оренди землі.

Для зручного доїзду на вказану парковку та виїзду з неї також встановлено знаки 3.34 і на вулиці Замковій. Як запевнили муніципали,  ці заходи дадуть можливість забезпечити покращення дорожнього руху, знизити кількість ДТП та заторів.

До того ж, біля ринку встановили нові дорожні знаки 5.38 «Місце для стоянки» разом з табличками до них 7.17 «Особи з інвалідністю», та 7.4.4 «Час дії» (з 8.00 – 17.00).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів