Поділитись:

Лучан інформуватимуть про зміни у схемі розміщення дорожніх знаків

Субота, 11 червня 2016, 13:09
Лучан інформуватимуть про зміни у схемі розміщення дорожніх знаків

Громадські активісти обговорили розміщення на вулицях міста необхідних дорожніх знаків та демонтаж непотрібних.

У місті є проблеми не лише із неправильним розміщенням окремих дорожніх знаків, а із парковками також. Про це йшлося 10 червня під час робочої зустрічі щодо впорядкування дорожніх знаків.

Заступник луцького міського голови Сергій Григоренко розповів присутнім про парковку, яка незабром буде діяти в Старому місті. Він наголосив на тому, що там будуть встановлені нові дорожні знаки, а сама парковка буде оснащена системою болардів та шлагбаумом, який використовуватимуть у разі, якщо система дасть збій. Також там зроблять відділення для зони пішоходів.

Громадський активіст Сергій Шараєвський зазначив, що проблема із схемою розміщення дорожніх знаків залишається актуальною і сьогодні. До того ж він вважає, що варто публічно повідомляти громадськість про те, де який знак забрали, а де, навпаки – встановили новий.

"Я дам розпорядження, щоб вішали оголошення про зміни у розміщенні знаків на сайті міськради, які потім дублюватимуться у газеті "Луцький замок", – сказав Сергій Григоренко.

Він додав, що для кращої роботи поліції, яка "ловить" порушників правил паркування, необхідний евакуатор. Наразі є декілька підприємців, які готові його надати. Однак поки що це питання не вирішили. Сергій Григоренко запропонував у дворі колишнього кінотеатру "Батьківщина" зробити також паркомісця, щоб автомобілі, які приїздять до ЦНАПу, не заважали руху пішоходів та інших авто.

Також Сергій Шараєвський вкотре підняв питання щодо розміщених із порушеннями зупинок громадського транспорту.

"Майже всі зупинки розміщені з порушенням. Адже ті самі знаки стоять не на початку", – зауважив Сергій Шараєвський.

Обговоривши ще декілька суперечливих дорожніх знаків на вулицях Луцька, громадські активісти попросили до завершення наступного тижня публічно проінформувати громадськість, які зміни вже відбулись у схемі розміщення дорожніх знаків у Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів