Поділитись:

В аеропорту "Бориспіль" побилися Герус та Ляшко (відео)

Середа, 06 листопада 2019, 23:26

Лідер "Радикальної партії" та ексдепутат Олег Ляшко в аеропорту "Бориспіль" побився з депутатом від "Слуги народу" і головою комітету з питань енергетики Андрієм Герусом.

Повне відео сутички Олег Ляшко виклав у себе на сторінці у Facebook.

Спочатку Лідер "Радикальної партії" вирішив дізнатися у нардепа, за чий рахунок той сплатив недешеве перебування в залі – за власний чи за гроші платників податків.

"Що ти тут робиш, аферюга, за які гроші ти тут перебуваєш?" – кричав Ляшко на Геруса.

Як повідомив волинянин, представник Президента України в Уряді,на своїй сторінц іу Facebook, Ляшко прибув в аеропорт, щоб висловити йому претензії в зв'язку з поновленням імпорту електроенергії з РФ.

«Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма О. Ляшко мене очікував у аеропорту Бориспіль, щоб влаштувати шоу-провокацію. Знижена на 15% ціна електроенергії та повна готовність до зими ніяк не влаштовує «немонополіста» і вони вдаються до все більш витончених способів, як вести свій бізнес», – повідомив Герус. 


З його слів, претензія Ляшка, це імпорт електроенергії. Хоча 3 роки імпорту вугілля із Росіі по формулі Роттердам+, що супроводжувалося ростом тарифів для украінських споживачів, його повністю влаштовувало. Бо на цьому добре заробляв його любий «немонополіст».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів