Поділитись:

У Світязі затримали продавця зброї (фото)

Середа, 06 листопада 2019, 16:11

Поліцейські викрили на торгівлі зброєю жителя Шацька.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 5 листопада, в селі Світязь Шацького району співробітники управління карного розшуку поліції області спільно з оперативниками місцевого відділення поліції затримали під час продажу гранат та запалів до них 50-річного жителя райцентру. За незаконну торгівлю зброєю волинянину загрожує до семи років позбавлення волі.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України, правоохоронці вилучили в жителя райцентру чотири корпуси гранати «РГД-5» та запали до них. Поліцейські викрили чоловіка в незаконній діяльності, здійснивши в нього дві оперативні закупки зброї. Цього ж дня під час поверхневого огляду зловмисника правоохоронці провели санкціонований обшук, в ході якого виявили та вилучили 15 патронів калібру 7,62 мм.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом незаконного поводження зі зброєю та вибуховими речовинами слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучені предмети направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження.

Досудове розслідування триває. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів