Поділитись:

Як часто волинські нардепи бувають на власних округах

П'ятниця, 10 червня 2016, 18:45
Як часто волинські нардепи бувають на власних округах

Як часто волинські нардепи бувають на власних округах

Наскільки активними є народні депутати, обрані до парламенту у одномандатних виборчих округах Волинської області, з'ясували представники Громадянської мережі ОПОРА.

Моніторинг активності народних депутатів-мажоритарників проводився в рамках програми "РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво" у період з 1 лютого по 31 травня 2016 р. Його результати опубліковані на офіційному сайті РАДА.

Отже, "за результатами аналізу ОПОРИ загалом народні депутати України Ігор Гузь (ВО № 19), Сергій Мартиняк (ВО № 20), Степан Івахів (ВО № 21) та Ігор Лапін (ВО № 22) за моніторинговий період здійснили 33 візити у свої виборчі округи з метою проведення зустрічей з виборцями, участі у робочих нарадах з представниками органів державної влади та органів місцевого самоврядування, участі у роботі сесій місцевих рад, проведення особистих прийомів громадян, участі у прес-конференціях чи телевізійних ефірах на місцевих телеканалах, а також проведення зустрічей з виборцями свого округу за межами округу.

[image=6191 class="clicable-image" data_full=/img/original/feed_publication_image/4/4839_Pup8eoFc553T.jpg ]

Народний депутат України Ігор Гузь починаючи з 1 лютого 2016 р. здійснив 24 візити у свій виборчий округ. При цьому нардеп 41 раз зустрічався з виборцями та звітував про свою діяльність перед трудовими колективами підприємств, установ та організацій свого округу, 4 рази брав участь у роботі сесій місцевих рад, провів 7 робочих нарад та 3 особисті прийоми громадян, ще тричі ставав гостем телевізійних програм на місцевих телеканалах.

За чотири місяці роботи лише один візит у свій виборчий округ здійснив народний депутат України Степан Івахів. У березні 2016 р. в рамках своєї поїздки нардеп проводив зустрічі з виборцями у трьох населених пунктах свого округу. Під час відповідних зустрічей народний депутат, член депутатської групи "Воля народу" звітував про свою парламентську діяльність.

Стабільно двічі кожного місяця буває у своєму окрузі народний депутат України Ігор Лапін з метою проведення зустрічей з виборцями та звітування про свою роботу у Раді. За моніторинговий період депутат здійснив 8 візитів у округ. Зокрема, Ігор Лапін провів 5 зустрічей з виборцями, взяв участь у телевізійному ефірі на телеканалі "Нова Волинь", провів дві робочі наради з представниками влади, та двічі бував у зоні АТО у місцях розташування бійців з Луцька.

На відміну від своїх колег по парламенту, жодної активності у своєму виборчому окрузі не проявляв народний депутат України Сергій Мартиняк. Представник 20-го виборчого округу у Раді не провів жодної особистої зустрічі з виборцями чи робочих зустрічей з представниками місцевої влади, не проводив особистих прийомів громадян, не брав участі у роботі місцевих рад та у телеефірах на місцевих телеканалах", – констатує ОПОРА.

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024