Поділитись:

Шахраї "розводять" клієнтів "ПриватБанку" від імені Президента України

Середа, 06 листопада 2019, 09:00
Шахраї

"ПриватБанк" закликав користувачів не переходити за сумнівними посиланнями, не реєструватися на невідомих сайтах та не передавати персональні дані третім особам, навіть Президентові України.

У стрічці новин почали з’являтися рекламні повідомлення, в яких йдеться про розіграш грошей від Президента. У разі переходу за рекламним посиланням користувачу пропонують зареєструватися, відповісти на соціальне опитування й отримати гроші. Під час реєстрації у користувачів просять ввести особисті дані та інформацію про рахунки в "ПриватБанку", – зазначили у пресслужбі.  

Відтак у банку закликають користувачів бути обачними, щоб не потрапити на гачок шахраїв. Жодної законної підстави виплачувати по 10 тисяч гривень і більше немає. Тому клієнтів просять не переходити за сумнівними посиланнями та, звичайно, не розголошувати особисту інформацію, дані своїх банківських карток і тим паче не надсилати шахраям власні кошти. 

Якщо ви маєте сумніви щодо операцій зі своїми картками, вважаєте, що могли стати жертвою шахрайства, негайно звертайтеся на "гарячу" лінію 3700.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів