Поділитись:

Волинські перевізники не хочуть брати маршрут через "погану дорогу"

П'ятниця, 10 червня 2016, 10:31
Волинські перевізники не хочуть брати маршрут через «погану дорогу»

На маршрут "Володимир-Волинський-Устилуг-Стенжаричі-Коритниця" двічі оголошували конкурс. Однак перевізники не подають своїх заявок на них, оскільки дорога знаходиться в жахливому стані.

Про це розповів голова Устилузької об'єднаної громади Віктор Поліщук, – пише ІА Волинські Новини.

Він розповів, що дорога на маршруті "Володимир-Волинський-Устилуг-Стенжаричі-Коритниця" у вкрай поганому стані, особливо до кінцевої станції. Уже двічі оголошували конкурс на цей маршрут, але перевізники заявок не подали.

Один із перевізників навіть сказав: якщо й подасть документи, то поїде тільки тоді, коли буде заасфальтована дорога. Щойно асфальт закінчується – там водій і організовує кінцеву зупинку. Але, зі слів очільника громади, перевізники лукавлять: "Ми тричі погрейдерували дорогу і можна по ній їздити, але перевізники не заходять", - каже він.

Згадана дорога, зі слів Віктора Поліщука, – місцевого значення, то ж на її ремонт не можуть використати кошти державної субвенції. А для громади самотужки це питання вирішити непосильно. Єдиний варіант – співфінансування.

До слова, ремонту потребують не лише дороги місцевого значення на території громади. Вже не перший рік траса Устилуг-Луцьк-Рівне потребує ремонту. У громаді сподіваються, що хоча б на цей шлях вдасться залучити гроші від перевиконання митних зборів, як це роблять з трасою Луцьк-Львів.

Надрукувати
мітки:
коментарів