Поділитись:

Волинська "Укрпошта" здає в оренду нерухомість родинній фірмі свого працівника, – ЗМІ

П'ятниця, 10 червня 2016, 09:14
Волинська

Волинська

Волинська дирекція "Укрпошти" продовжує здавати в оренду два об'єкти нерухомості загальною площею майже 200 квадратних метрів у центрі Луцька приватній фірмі, керівником якої з 12 травня 2014 року є родич начальника відділу внутрішнього контролю Валентини Козодой Юрій Козодой.

28 квітня 2015 року і 30 червня 2015 року вищевказана приватна фірма успішно переуклала договори оренди двох об'єктів нерухомого майна з Волинською дирекцією "Укрпошти", – інформує Вголос.

Нерухомість знаходиться за адресою Кривий Вал, 19, у центрі міста біля міської ради. Аналогічну адресу має і Волинська обласна дирекція "Укрпошти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КЕРІВНИЦТВО "УКРПОШТИ" НА ВОЛИНІ ЗВИНУВАТИЛИ У СВАВІЛЛІ ТА "ЧОРНИХ СПИСКАХ"

Зазначимо, що з усього переліку об'єктів нерухомого майна, яким володіє "Укрпошта" у Луцьку, лише ті, які орендує приватне підприємство "Еталон-Луцьк", розташовані в центральній частині міста.

[image=6167 class="clicable-image" data_full=/img/original/feed_publication_image/4/4814_rdYWMzb9hD1p.jpg ]

Загалом ПП "Еталон-Луцьк" за договором з "Укрпоштою" сплачує в місяць 11 тисяч гривень орендної плати за приміщення площею 184 кв метра (59,7 грн за 1 метр квадратний) і 1140 гривень за приміщення площею 12,5 метра квадратних (91,2 грн за 1 метр квадратний). Перше приміщення призначене для розміщення кафе, що здійснює продаж товарів підакцизної групи. Друге - для розміщення офісу сервісного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій.

Приватне підприємство "Еталон-Луцьк" виявилося найбільшим орендатором нерухомості Волинської дирекції "Укрпошти" у області. З 1136 квадратних метрів, які здаються в оренду Волинською дирекцією, майже 200 припадає на родинне підприємство.

У телефонній розмові з представником фірми "Еталон-Луцьк" вдалося з'ясувати, що договір оренди нерухомого майна з "Укрпоштою", один з яких закінчувався 30 квітня 2016 року, успішно продовжено. Також він повідомив, що справи у "Еталон-Луцьк" йдуть добре.

Волинська

Зазначимо, що ставка оренди в торгово-офісному центрі "Фабрика", яке розміщене у центрі міста, становить 150 грн, у торгово-офісному центрі "Гранд-Волинь" коливається в межах 120 - 150 грн за метр квадратний. А у торговому центрі "Варшавський", який знаходиться поза центром міста – 100 грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів