Поділитись:

Як вибрати швейцарський годинник: поради та рекомендації*

Середа, 30 жовтня 2019, 15:17
Як вибрати швейцарський годинник: поради та рекомендації*

Швейцарські годинники завжди вважалися дорогими, елітними та престижними. І навіть, попри широке поширення мобільних телефонів, вони до сих пір зберігають популярність.

Прилад для вимірювання часу часто набувають люди з високим статусом, наприклад, керівники. А іноді предмет використовується в якості подарунка — до Нового Року, корпоративному свята або дня народження.

Але перш ніж купити годинник в Києві, необхідно спочатку отримати потрібні знання про те, як їх вибирати. Адже покупка профільних виробів зі Швейцарії — серйозна та відповідальна справа, яка потребує врахування безлічі деталей. Далі ми докладно розповімо про те, що слід взяти до уваги при зверненні в магазин за відповідною продукцією.

Механізм

Перший фактор, на який рекомендується орієнтуватися, коли ви будете вивчати каталог з тематичним товаром — це сам механізм. Як правило, пропонується два доступних варіанти:

  • кварцові;
  • механічні.

Головні переваги кварцових годинників полягають у високій точності ходу, відсутність необхідності подзавода і зручність користування. Традиційна механіка коштує трохи дорожче, оскільки це — класика. Та й збірка тут складніше. Привабливість подібної конструкції полягає у виключно плавному ході секундної стрілки по циферблату.

Як вибрати швейцарський годинник: поради та рекомендації*

Матеріал корпусу і браслета

Новий виріб може бути виготовлено з самих різних матеріалів — золота, срібла, кераміки, титану, сталі і т.і. Це справедливо не тільки щодо корпусу годинника, але й браслета. Вибір краще робити на основі індивідуальних переваг. У магазині Gold.Ua, розташованому за посиланням: gold.ua/products/chasy ви знайдете широкий асортимент моделей, які підійдуть будь-якому споживачеві.

Скло

Сучасні моделі швейцарських годинників виробляються з наступних видів скла:

  • мінерального;
  • пластикового;
  • сапфірового.

Безумовні плюси мінерального скла — чудова твердість, чудові оптичні характеристики, відсутність контакту з агресивними середовищами, можливість виконання полірування. Мінуси — наявність відблисків при яскравому світлі і поступове накопичення подряпин.

Виграє в плані твердості й оптики сапфір. Однак у порівнянні з попереднім рішенням —захист проти відблисків і подряпин тут набагато краще. Ще одна важлива перевага сапфіра — здатність зберігати фундаментальний зовнішній вигляд протягом тривалого терміну. Єдиний недолік - крихкість.

Ну і останній, найбюджетніший варіант — пластик, який відрізняється максимальною міцністю, зате програє по частині накопичення подряпин. Згодом зазначений матеріал може помутніти і потьмяніти.

Як вибрати швейцарський годинник: поради та рекомендації*

Форма

Як і багато інших ювелірні прикраси, швейцарський годинник випускаються в самих різних версіях, починаючи від кола, квадрата і прямокутника і закінчуючи бочкою, циліндром і іншими варіантами. Орієнтуватися знову краще на персональні уподобання, це - вірний критерій успішного вибору вироби.

Функціональність

Безумовно, швейцарський годинник можуть використовуватися не тільки для визначення часу. Нерідко ціна предмета залежить від функціональності. Можливості розглянутого аксесуара можуть включати все, починаючи від будильника, хронографа та календаря і закінчуючи класичним підсвічуванням.

Водозахист

Ще один важливий показник — клас водозахисту. Його значення зазвичай коливаються в діапазоні від 30 до 300 м. Тому перед тим як замовити потрібний товар, не буде зайвим отримати з інтернету додаткову корисну інформацію стосновно цієї теми.

Вставки

Хочете надати аксесуару шарму, ексклюзивності та вишуканості? Тоді придбайте в інтернет магазині модель зі вставленими каменями рубіна, сапфіра або, припустимо, діаманта.

Зараз в Інтернеті існує велика кількість сайтів, що спеціалізуються на реалізації годинників швейцарського виробництва. До числа таких ресурсів відноситься та сервіс Gold.ua, який вже понад 10 років активно діє на відповідному ринку.

У магазині ви можете купити швейцарський годинник у фірмовій упаковці, з паспортом виробника і гарантійним талоном. До послуг кожного клієнта - доставка в межах України, можливість самовивозу і найрізноманітніші способи оплати.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів