Поділитись:

Лучан кличуть на мюзикл "Ти особливий"

Понеділок, 28 жовтня 2019, 18:45

У Луцьку покажуть мюзикл світового рівня.

Команда творців популярних дитячих шоу та сімейних мюзиклів під керівництвом заслуженого працівника культури України Ігоря Галенка запрошують дітей і батьків на неймовірно захоплюючу, пізнавальну і розважальну виставу «Ти особливий». Показ відбудеться 15 листопада у музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка, – інформує пресслужба проєктів R500.

В основу оригінального сюжету лягла ідея американського письменника Макса Лукадо.

Унікальність цього театрального проекту полягає в тому, що артистами, які виконують всі ролі, співають всі пісні і танцюють всі хореографічні номери, є тільки діти – це професійна дитяча трупа, сформована з талановитих дітей саме для участі у цьому проекті.

Авторами і постановниками вистави виступають досвідчені професіонали, які брали участь у великих творчих проектах в різних містах України та за її межами – сценаристи, режисери, композитори, балетмейстери, педагогі з пластики і вокалу, дизайнери, відео-інженери, аранжувальники, художники-декоратори, звукорежисери, художники зі світла та інші.

Постановники разом з дітьми-артистами закликають кожну людину пізнати свою унікальність. Тому що щасливими люди стають не завдяки своїм досягненням, накопиченим благам або похвалі інших людей. Справжнє відчуття щастя можна знайти лише у виконанні свого призначення і в умінні будувати гармонійні відносини.

Як дізнатися для чого ти народжений? Як бути собою, не ховаючись від інших? На ці питання обіцяють дати відповіді творці мюзиклу «Ти особливий».

Квитки можна придбати на https://karabas.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі продюсери готують різдвяний кліп (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів