Поділитись:

На честь воїна-героя Олега Твердохліба організують спортивний турнір

Неділя, 27 жовтня 2019, 17:08
На честь воїна-героя Олега Твердохліба організують спортивний турнір

Громадська спілка "Спілка воїнів АТО Волині" оголошує спортивний турнір "СТАЛЕВА ВОЛЯ" в пам'ять про Олега Твердохліба (бійця батальйону Айдар, попереднього Голови громадської спілки "Спілка воїнів АТО Волині").

Одноденний спортивний турнір відбудеться 24 листопада 2019 р. у культурно-розважальному комплексі "AdrenalinCity", – інформують на сторінці спілки у Facebook. 

Реєстрація та зважування учасників відбудеться з 09:00 год до 10:00 год у день змагань. Початок змагань о 10:00. Попередні заявки на участь у змаганнях подаються до 11 листопада 2019 року.

Передбачається проведення одноденного змагання з пауерліфтингу, гирьового спорту, веслуванні на тренажері серед учасників бойових дій АТО / ООС; осіб з інвалідністю, внаслідок участі в АТО / ООС; бійців-добровольців АТО / ООС та чинних військовослужбовців.

До змагань допускаються спортсмени на безоплатній основі, що знають техніку виконання загальних вправ та надають іменні заявки на участь у змаганнях.

Змагання відбуватимуться у таких дисциплінах:

  • Жим штанги лежачи. Надається три спроби ( до 72 кг, 72-85, 85-97, 97+.)
  • Гирьовий спорт – поштовх гирі однією рукою 16 кг на максимальну кількість підняття протягом 3 хвилин.
  • Веслування на тренажері (1 хв) – надається 1 спроба для подолоння максимальної дистанції за встановлений відрізок часу.

Кожен спортсмен повинен мати спортивну форму.

Категорії:
1.Особи з інвалідністю внаслідок АТО/ООС;
2. Учасники бойових дій / діючі військовослужбовці.

Організаторами змагань є ГС «Громадська спілка Воїнів АТО Волині», Волинський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «ІНВАСПОРТ», Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», спортивно-розважальний комплекс «AdrenalinCity».

Деталі та реєстрація – за посиланням: https://forms.gle/mqoggaPJmzMRweA16

Олег Твердохліб помер після тривалої боротьби з онкохворобою у квітні 2017 року. Новим головою Спілки воїнів АТО на Волині обрали Олександра Серватовича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів