Поділитись:

Менше сумішей – більше солі: луцькі комунальники готуються до зими (фото)

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 13:13

Традиційно восени Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство “Луцькспецкомунтранс” готує техніку до роботи взимку. 

Керівник підприємства Валерій Кузьмич зауважив, що проведено необхідну підготовчу роботу. За його словами, у зимовий період для прибирання снігу підприємство має 16 одиниць спеціалізованої техніки, – інформує пресслужба Луцької міської ради. 

Цьогоріч придбано ще спеціалізоване обладнання для посипання вулиць сіллю. Валерій Кузьмич наголосив, що цьогоріч будуть менше посипати вулиці піщано-соляною та щебенево-соляною сумішшями, а використовуватимуть сіль. Уже зараз на складах підприємства є більше трьох тисяч тонн піщано-соляної та щебенево-соляної сумішей. Також завезено уже шість вагонів чистої солі, а на вихідних привезуть ще три вагони. 

Із його слів, як показує практика попередніх років, такої кількості протиожеледних сумішей вистачить на всю зиму. Однак, якщо будуть сильні снігопади та ожеледиця, то їх поповнюватимуть у міру необхідності.

Директор ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” зауважив, що основна частина техніки уже готова до роботи взимку. Частина техніки ще задіяна на прибиранні вулиць від опалого листя. Однак, при необхідності за кілька годин на неї змонтують обладнання для очистки вулиць від снігу та їх посипання.

Крім того, Валерій Кузьмич додав, що у разі необхідності вони зможуть залучити техніку приватних підприємств для прибирання доріг від снігу. А зараз, з його слів, завершуються облаштування приміщень для зберігання автомобілів, які посипатимуть вулиці сіллю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів