Поділитись:

У Ковелі виконком спростив процедуру підключення до інтернету

Четвер, 24 жовтня 2019, 16:05

Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України здійснило розгляд звернення Інтернет-асоціації України та зобов'язало виконавчий комітет Ковельської міської ради спростити процедуру підключення до інтернету. 

Нагадаємо: у Ковелі діє порядок надання доступу до інфраструктури об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики, кабельної каналізації, будинкової розподільної мережі, який відрізняється від порядку, встановленого законом. На території Ковеля суб’єкти господарювання для отримання доступу до інфраструктури зобов’язані виконувати вимоги щодо подання заяв, отримання погоджень, надання переліку документів, які не передбачені чинним законодавством України. Відтак регіональне відділення АМКУ надало виконавчому комітету Ковельської міської ради обов’язкові для розгляду рекомендації, у зв’язку з наявністю ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, які можуть призвести до обмеження та спотворення конкуренції. Виконавчому комітету рекомендовано змінити власні рішення відповідно до вимог законодавства. 

За результатами виконання зазначених рекомендацій виконавчим комітетом Ковельської міської ради приведено власні рішення відповідно до до вимог законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З кабелем у руці: розгнівана пенсіонерка побила поліцейських у Ковелі

Надрукувати
мітки:
коментарів