Поділитись:

Під Києвом жінка викрала немовля у його матері (фото)

Четвер, 24 жовтня 2019, 00:30

Сьогодні, в середу 23 жовтня, в Київській області невідома жінка намагалася викрасти в матері немовля.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції України у Facebook.

Сьогодні в селищі Коцюбинське, що входить до складу міста Ірпінь, невідома жінка викрала немовля в матері та повезла на авто в невідомому напрямку – така інформація була одразу передана всім підрозділам поліції.

Оскільки ситуація, яка трапилась, стосувалась життя немовляти, патрульні максимально доклали зусиль та досить професійно спрацювали, аби чим швидше повернути дитину матері.

За допомогою системи відеоспостереження "Безпечне місто" патрульні встановили автомобіль, на якому, ймовірно, пересувалися громадяни, які викрали дитину, а згодом також з‘ясували його можливе місцезнаходження.

Під час відпрацювання отриманої інформації, близько 15-ї години на проспекті Перемоги у напрямку станції метро "Шулявська" патрульні зупинили транспортний засіб Daewoo. Водій повідомив, що дійсно підвозив жінку з дитиною, та надав адресу, де їх висадив.

Оскільки адреса, вказана водієм, знаходилась за межами міста, отриману інформацію патрульні негайно передали черговому Київської області. Одразу ж на місце виїхала слідчо-оперативну групу, яка й виявила дитину. Наразі її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Жінку, яка, ймовірно, вчинила злочин затримали.

Тривають слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині померла дитина, яка подавилася зернятками гранату

Надрукувати
мітки:
коментарів