Поділитись:

Як лучанам передати покази лічильників холодної води

Середа, 23 жовтня 2019, 13:12
Як лучанам передати покази лічильників холодної води

Відповідно до «Правил надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення», лучани зобов’язані щомісячно знімати та передавати підприємству "Луцькводоканал" покази лічильників та проводити оплату до 20 числа кожного місяця.

Про це повідомляється на сайті підприємства.

У разі не надання показників лічильників або недопуску представника підприємства до приладу обліку, протягом трьох місяців розрахунки проводяться за середньодобовим споживанням. Понад три місяці – за нормами споживання або за загально-будинковим приладом обліку.

Передавати покази індивідуальних приладів обліку холодної води необхідно щомісяця із 20 по 3 число зручним для вас методом (на вибір):

  • кол-центр 28-40-40 в робочі дні з понеділка по п’ятницю (із 20 по 3 число без вихідних);
  • смс-повідомлення на номер 067-444-8-777 або повідомленням на viber (у форматі: код вулиці_номер будинку_номер квартири_пробіл_показник) – цілодобово;
  • цілодобовий особистий кабінет споживача oc.vd.lutsk.ua;
  • на електронну скриньку [email protected];
  • в скриньки самообслуговування, які розташовані в м. Луцьку за адресами: вул. Соборності, 25, вул. Дубнівська, 26, вул. Січова, 16, вул. Лесі Українки 35 «Центр надання адміністративних послуг в м. Луцьку», пр. Волі, 4а «Департамент соціальної політики».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку бот Назар повідомлятиме про ремонти та відключення води чи світла

Надрукувати
мітки:
коментарів