Поділитись:

Три дороги на Волині претендують на ремонт у 2020 році

Вівторок, 22 жовтня 2019, 10:14

Від депутатів Волинської обласної ради почали надходитти пропозиції щодо переліку доріг, фінансування ремонту яких у 2020 році здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету.

Про це інформує пресслужба облради. 

До слова,Андрій Турак запропонував ввести у перелік доріг місцевого значення, які підлягають ремонту у 2020 році, дорогу С030205 /Н-17/ - Угринів - Сенкевичівка та С030221 Маруся - Михлин - /Н-17/. "Транспортна" комісія рекомендувала внести ці автошляхи до переліку за умови співфінансування місцевою ОТГ виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт цих об'єктів.

На комісії також розглянули проєкт сесійного рішення "Про звернення обласної ради до центральної влади щодо включення автомобільної дороги Р-14 Луцьк-Ківерці-Маневичі - Дольськ до завдань і заходів Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки". Його ухвалення ініціював депутат обласної ради Микола Бущук. Колегу підтримує і депутат Іван Киричик, мовляв, ця дорога є обличчям нашої держави, адже вона веде до кордону з Республікою Білорусь. Між тим категорично іншої думки депутат Віктор Козак. Із його слів, щоб надати перевагу цій дорозі необхідно вивести  із державної програми якусь іншу, що включена до переліку. На його думку, першочерговим завданням має стати ухвалення обласної Програми розвитку інфраструктури у Волинській області, куди додатковим пунктом має бути включена автомагістраль Луцьк-Ківерці-Маневичі-Дольськ.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів