Поділитись:

Як Луцький зоопарк день народження святкував (фото)

Понеділок, 21 жовтня 2019, 16:00

У Луцькому зоопарку 20 жовтня з нагоди дня народження відбулося грандіозне дійство.

Про це інформує Луцька міська рада.

Щось цікаве для себе тут міг знайти кожен: як дорослий, так і дитина. Для відвідувачів проводили різноманітні майстер-класи, ігри, конкурси, розваги. Також всім присутнім подарували свої виступи маленькі лучани. Дітей розважали аніматори, які були переодягнені в тварин.

Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що вже є проєкт розширення зоопарку в бік вулиці Глушець, зараз саме розробляється проектно-кошторисна документація, адже кількість відвідувачів постійно збільшується і реконструкція є необхідною. Він вручив відзнаки Луцької міської ради кращим працівникам, а також колективу КП “Луцький зоопарк”.

Потім, як належить на дні народження, розрізали святковий торт, яким частували всіх охочих. Також діти отримали солодкі подаруночки – печиво-звіряток.

Упродовж дня відвідувачів пригощали різноманітними смаколиками з гарбуза, а також солодощами та чаєм.

Довідково:

Зоопарк було засновано у 1979 році. За 40 років існування підприємство кардинально змінилось, відбулась реконструкція, сюди привезли нових тварин. Також протягом року тут відбуваються екологічні квести, сімейні фестивалі, святкування Міжнародного дня дітей, Дня вишиванки, Івана Купала та багатьох інших свят. Багато відвідувачів зазначають, що зоопарк надзвичайно змінився і дійсно став окрасою міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів