Поділитись:

Без шаурми: у Луцьку демонтували скандальний кіоск

Неділя, 20 жовтня 2019, 13:00
Без шаурми: у Луцьку демонтували скандальний кіоск

У Луцьку демонтували скандальний кіоск "Король Дамаск" та перевезли на майданчик для тимчасового зберігання демонтованих об’єктів.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту муніципальної варти. Зробили це на підставі рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 16.09.2019 року №627-1 «Про демонтаж тимчасової споруди на вул. Львівська, 61».

Нагадаємо, власника кіоску "Король Дамаск", який забрали з центру Луцька, а згодом встановили на вулиці Львівській, знову змусять демонтувати його упродовж одного дня.

Відповідне рішення ухвалили у середу, 16 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як зазначила директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротиснька, у підприємця нема необхідних дозвільних документів. 

лучани обурилися появою в центрі міста кіоску "Король Дамаск", в якому продають шаурму. У відповідь радник Луцького міського голови Ігор Поліщук запевнив, що споруду, яка розташована тут незаконно, демонтують. Своїм рішенням Луцький виконком зобов'язав підприємицю Оксану Імберовську, яка є дружиною депутата Волинської обласної ради, протягом одного дня демонтувати торговельний кіоск та відновити благоустрій території на вулиці Лесі Українки, 58. 2 жовтня скандальний кіоск знесли. Проте до департаменту муніципальної варти почали надходити скарги від жителів міста стосовно того, що кіоск розмістили біля будинку на вул. Львівській, 61 без необхідних дозвільних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів