Поділитись:

Лучанин "спалився" на підкиданні сміття, поки муніципали демонтували сарай

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 22:28
Лучанин «спалився» на підкиданні сміття, поки муніципали демонтували сарай

У Луцьку інспектори муніципальної варти демонтували занедбану господарську споруду. Під час демонтажу виявили лучанина, який зізнався, що неодноразово викидав на території побіля споруди різні відходи.

Про це інформує пресслужба муніципальної варти у Facebook.

Відділом демонтажів та евакуації Департаменту муніципальної варти проведено демонтаж занедбаної господарської споруди на вулиці Роговій 26 поблизу трансформаторної підстанції та проведено благоустрій території.

Вказана споруда та територія біля неї вже довгий час використовувались як місце для скидання недобросовісними громадянами будівельного та побутового сміття.

Під час демонтажу інспектором департаменту було встановлено громадянина, який неодноразово викидав там різні відходи, в чому він і сам зізнався. За засмічення території загального користування на чоловіка складено протокол за ст. 152 Купап, п.п. 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька.

Лучанин «спалився» на підкиданні сміття, поки муніципали демонтували сарайЛучанин «спалився» на підкиданні сміття, поки муніципали демонтували сарайЛучанин «спалився» на підкиданні сміття, поки муніципали демонтували сарайЛучанин «спалився» на підкиданні сміття, поки муніципали демонтували сарай

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на Відродження демонтували незаконний торговий павільйон

Надрукувати
мітки:
коментарів