40 тисяч і два роки умовно: на Волині жінка засудила дружину коханця (відео)

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 16:10

фото ілюстративне

На Волині суд покарав зраджену жінку, яка намагалася збагатитися, шантажуючи коханку свого чоловіка.

Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

На Волині жінка зазнімкувала свого чоловіка в обіймах коханки. На цих світлинах жінка вирішила заробити грошей, шантажуючи ними коханку чоловіка. А в результаті – опинилась на лаві підсудних.

Мешканка Ковеля застала свого чоловіка в обіймах іншої. Замість того, аби влаштувати скандал, жінка сфотографувала любощі на мобільний телефон. Пізніше вона вирішила, що на зраді свого чоловіка можна й заробити. Знайшовши контакти суперниці, вона написала повідомлення, в якому погрожувала осоромити суперницю, опублікувавши фото пестощів із одруженим чоловіком у соцмережі, або ж не буде цього робити, якщо та заплатить їй 1000 доларів.

Коштів зраджена дружена не отримала. Тож вона створила сторінку в соцмережі, де викладала пікантні фото. Але коханка, зібравши всі докази, звернулася із заявою в поліцію та подала на кривдницю до Ковельського міськрайонного суду, звинувативши її у вимаганні.

Фото з інтернету зникли, фейкову сторінку заблокували. 

Суд став на бік коханки, визнавши дружинною винною, і позбавив її волі на два роки. Окрім того, за намагання отримати гроші за інтимні світлини суд присудив стягнути з неї майже 40 тисяч гривень. 

З таким вироком ковельчанка не погодилася і подала апеляційну скаргу. У Волинському апеляційному суді вирішили змінити попередній вирок на більш м'який – два роки умовно. Але суму моральної шкоди коханці чоловіка жінка все ж змушена буде виплатити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: