Поділитись:

Подбай про своє авто*

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 13:00

Компанія «ЕВРОХОЛДІНГ» – перший забудовник в м. Луцьку, що будує житлові будинки з новітнім підземним паркінгом.

Ціле підземне місто уже розташоване в центрі Луцька у «ЯРОВИЦІ». До речі, придбати його можуть не лише мешканці комплексу, а й ті кому потрібне паркомісце в центрі. Його можна придбати, а можна орендувати. Ще один підземний паркінг компанія «ЕВРОХОЛДІНГ» будує у житловому комплексі Dream Town, що на вулиці Привокзальній.

ЯКИЙ ВІН – НОВІТНІЙ ПАРКІНГ?

У паркінг «ЯРОВИЦІ» можна потрапити за допомогою ліфта з кожної секції будинку, не виходячи на вулицю. Усі в'їзди зручно розташовані на внутрішній території комплексу.

Площа підземного міста – 4 тис. квадратних метрів. Частина паркінгу розташована у внутрішньому дворі, інша – безпосередньо під будівлею, він з’єднаний тунелями, що дає можливість паркінгу функціонувати як єдине ціле. Розмір паркомісця дозволяє розміщувати автомобіль різного класу та габаритів (від 12,5-18м2).

Для того, щоб авто можна було припаркувати ззовні, на прибудинковій території облаштований і наземний паркінг, розрахований для гостей комплексу.

ПЕРЕВАГИ ТАКОГО ПАРКУВАННЯ

  • У підземному паркінгу зручні та надійні умови для зберігання автомобілів, що допоможе вберегти їх від ушкоджень та крадіжок.
  • Комфорт для власника та авто. Можна не зважати на погодні умови, до машини завжди зручно добиратися ліфтом і навіть у люті морози у паркінгу плюсова температура. Не доведеться щодня прогрівати автомобіль, що дозволить заощадити і бензин, і електроенергію, а термін експлуатації авто збільшиться.
  • Основна кількість авто під землею, а у дворі – чисте повітря та зона відпочинку як для дорослих, так і для дітей (спортивні та дитячі майданчики, дерева та кущі, артінсталяції).
  • Існує система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції, цілодобове відеоспостереження та ліфт.
  • Є додаткові комірки та місця для збереження велосипедів.

ЯК ПРИДБАТИ? 

Обрати паркомісце можна у консультаційних центрах «ЯРОВИЦІ» (вул. Яровиця, 17 та DREAM TOWN вул. Привокзальна, 12). Для зручності діє система розтермінування платежів. А при 100 % сплаті ви отримаєте знижку 25 тис. грн.

Обирайте новітній паркінг!

Надрукувати
мітки:
коментарів