Поділитись:

Як обрати хорошу мовну школу: ТОП-9 порад*

Четвер, 17 жовтня 2019, 19:04

Засновниця одноіменної школи та сімейного клубу англійської мови «Мандарин» Юлія Яковлюк розповідає, на що слід звернути увагу при виборі мовної школи, чому уже майже 10 років «Мандарин» незмінно тримає лідерські позиції на ринку освітніх послуг, які секрети успішного навчання студентів у цій школі.

«Я щиро радію, що про «Мандарин» знають далеко за межами Луцька. Нині ми офіційно співпрацюємо з Польщею і Великобританією, навчаємо студентів з інших країн. Мій секрет успіху простий: викладатися на 110 %, постійно розвиватися і навчатися, обирати лише топ-викладачів і працювати на результат студента. Мої авторські курси «Польська за 30 днів» та «Англійська за 30 днів» показали неймовірні результати. А відтак, отримали своє продовження в онлайн-форматі та книгах, –  зазначила вона. – Коли діти із задоволенням біжать на заняття, тішать нас і батьків гарними оцінками, а дорослі без проблем самостійно спілкуються з іноземцями – це для нас найкраща нагорода і розуміння того, що ми добре робимо свою справу». 

Як правильно обрати мовну школу чи вчителя, аби гарантовано отримати результат і не «викинути гроші на вітер»? Отож, Юлія Яковлюк поділилася кількома порадами з власного досвіду:

  1. Поцікавтеся рейтингом мовного центру у вашому регіоні, почитайте відгуки та запитайте знайомих, адже якщо мовна школа дійсно хороша, вона матиме гарну репутацію та позитивні рекомендації.
  2. Зателефонуйте або завітайте особисто до мовного центру та поспілкуйтеся з адміністратором, оцініть, наскільки професійно вам розповіли про перебіг занять та відповіли на всі ваші запитання – це дасть змогу уявити, як з вами працюватимуть надалі.
  3. Викладачі – один з найголовніших критеріїв. Тут важливу роль грає досвід роботи, наявність сертифікатів, міжнародна практика та спрямованість на ваш результат, тож не зайвим буде ще до початку занять дізнатися інформацію про свого майбутнього викладача, адже саме від нього залежатимуть ваші досягнення.
  4. Оптимальне співвідношення: ціна-якість. Вас мають насторожити надто дешеві заняття, проте за гарну ціну вам мають запропонувати й гарний вибір: клуби, майстер-класи, фільми тощо. Тут раджу керуватися поняттям не ціни, а цінності.
  5. Розташування. Погодьтеся, що після виснажливого робочого дня не хочеться витрачати надто багато часу на дорогу до мовного центру й назад. Розміщення у центрі вашого міста чи неподалік дасть змогу зручно та легко відвідувати заняття.
  6. Досвід та надійність. Якщо мовний центр має кількарічний досвід роботи – це хороший показник стабільності та довіри. Щось нове та маленьке лише починає свій злет, тому краще віддати справу свого навчання в руки досвідчених педагогів.
  7. Керівництво. Хто є засновником мовного центру? Наскільки добре ця людина чи люди розуміються на своїй справі? Чи стежать за трендами та новинками в галузі освіти, чи є лідерами думок, чи навчаються та розвиваються самі?
  8. Результати учнів. Без сумніву, найкращим показником є задоволені студенти, які здійснили свою мрію, отримали бажану роботу, успішно склали іспити та навіть одружилися завдяки отриманим знанням.
  9. Власні відчуття та результат. Дослухайтеся до всіх порад та зробіть власні висновки: якщо вам комфортно та цікаво, ви отримали бажанні знання та бачите прогрес – значить, ви не помилилися, продовжуйте, рухайтеся вперед та підкорюйте нові вершини!

«Аби переконатися, наскільки якісним є навчання у нас, запрошуємо дітей та дорослих відвідати пробне заняття, і ви закохаєтеся в англійську!» – резюмувала засновниця школи та сімейного клубу англійської мови.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 грудня 2023
08 грудня 2023
27 листопада 2023
24 листопада 2023
22 листопада 2023
09 листопада 2023
07 листопада 2023
04 листопада 2023
13 липня 2023
11 липня 2023