Поділитись:

Як ремонтують об’їзну дорогу до пункту пропуску «Устилуг» (відео)

Четвер, 17 жовтня 2019, 17:47
Як ремонтують об’їзну дорогу до пункту пропуску «Устилуг» (відео)

Реконструкція під’їзної дороги до КПП «Устилуг-Зосін» наближається до фінішу.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Завершуються роботи на км 0 + 420 – км 3 + 600 автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, де проводиться реконструкція ділянки дороги, що веде до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» на українсько-польському кордоні в об’їзд міста Устилуг Волинської області. 

Упродовж травня-вересня працівники підрядного підприємства ТзОВ "Автомагістраль-Південь" працювали над зведенням земляного полотна та влаштуванням дорожнього одягу, конструкція якого складається з двох шарів основи та трьох шарів дорожнього покриття. Загальна товщина дорожнього одягу становить 66 см. Тож проїзна частина дороги вже є, на завершальному етапі й роботи з нанесення дорожньої розмітки.

Окрім того, на об’єкті облаштували шумозахисні стінки, лінії зовнішнього освітлення, тротуари та систему водовідведення. Проєктною документацією ще передбачено влаштування бар’єрного і турнікетного огородження на об’єкті та встановлення дорожніх знаків. Тож ці роботи ще попереду. Також ще потрібно провести біологічну рекультивацію ґрунтового резерву.

Нагадаємо: у 2019 році передбачено фінансування цього об'єкта у розмірі понад 30 млн грн та введення його в експлуатацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів