Поділитись:

Розслідуванням смерті Олексія Веремійчика займеться додаткова слідчо-оперативна група

Середа, 16 жовтня 2019, 18:04
Розслідуванням смерті Олексія Веремійчика займеться додаткова слідчо-оперативна група

На Волині рятувальники на дні озера знайшли тіло 35-річного посадовця Луцької міськради Олексія Веремійчика.

Як повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області, на місці працює слідчо-оперативна група поліції. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті тіло направлять на проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо: нещасний випадок трапився у суботу, 12 жовтня. Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексій Веремійчик рибалив на човні з друзями. Через сильний вітер човен перевернувся. Троє чоловіків трималися за човен, а Олексій поплив по допомогу.

За цим фактом слідчі Любешівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України

До пошуків чоловіка були залучені особовий склад відділення поліції, кінологи, а також співробітники обласної поліції та нацгвардійці. Допомогу також надавали місцеві жителі та волонтери, працювали водолази управління ДСНС в області.

Поліція оголосила безвісти зниклого громадянина в розшук. Проводиться досудове розслідування, в ході якого слідчі ретельно перевіряють усю інформацію, пов’язану зі зникненням лучанина, у тому числі покази очевидців.

У поліції також створили додаткову слідчо-оперативну групу з розслідування обставин зникнення 35-річного посадовця Луцької міськради. Відповідне рішення ухвалив керівник поліції Волині Петро Шпига. До її складу, крім співробітників Любешівського відділення поліції, увійшли слідчі Головного управління Національної поліції в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів