Поділитись:

Злата Огнєвич виступить у Луцьку: де і коли?*

Середа, 16 жовтня 2019, 18:13
Злата Огнєвич виступить у Луцьку: де і коли?*

У п'ятницю, 1 листопада, у розважальному центрі «Промінь» відбудеться концерт Злати Огнєвич у рамках всеукраїнського туру під назвою «Чекай».

В рамках туру прозвучать відомі хіти співачки, які неодноразово ставали лідерами хіт-парадів: «Танцювати», «Doloni», «Запали вогонь», «Солодка кара» та багато інших.

Крім того, слухачі почують пісні зі студійного альбому «Грані», а також найбільш відверті пісні – авторські композиції виконавиці, яким не займати красномовності.

Назва туру доволі символічна, адже кожен із нас щодня чекає на щось неймовірне, тож своєю музикою Злата Огнєвіч доводить кожному слухачу на концертах, що варто чекати і вірити у краще.

Це буде вже третій концертний тур артистки містами України, тому вона вирішила зробити ставку на те, чого зараз не вистачає: справжність та мінімалізм. Лише за допомогою пісень, музикантів, балету та неймовірних світлових рішень слухач зможе поринути в атмосферу того, чим насправді живе артистка, – музики.

Вартість квитка: 190 – 490 грн. Придбати квиток можна у касі РЦ «Промінь» або за посиланням: http://promin.lutsk.ua/concerts#/concerts/zlata_ognevich

Надрукувати
мітки:
коментарів