Поділитись:

Водій тікав від патрульних та заїхав у кювет

Понеділок, 14 жовтня 2019, 20:00

Вчора, 13 жовтня, вдень під час патрулювання в місті Ковелі інспектори отримали орієнтування про те, що водій керує автомобілем Opel Combo в стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє сторінка патрульної поліції у Волинській області.

Поліцейські, працюючи по орієнтуванню, виявили цей транспортний засіб по вулиці Володимира Кияна, однак на законну вимогу про зупинку водій проігнорував та почав тікати від службового автомобіля. Кермувальник створював аварійні ситуації та порушував Правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку себе та інших. В результаті водій не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. Після – намагався втекти, однак його затримали патрульні.

В автівці знаходилося ще двоє дорослих чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння - на щастя ніхто не постраждав.

29-річному водієві було запропоновано пройти огляд на стан сп’яніння. Однак водій в присутності двох свідків відмовився від огляду на місці та в медичному закладі.

В результаті складено всі необхідні матеріали за ст 130 (Керування в стані сп’яніня) КУаАП, ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу) КУпАП та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування)

Водій напідпитку — це потенційний вбивця! Будьте відповідальними - не порушуйте закон!

Дякуємо за небайдужість громадянину за небайдужість та дзвінок на спецлінію «102». Можливо, ви відвернули непоправне.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів