Поділитись:

У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)

Понеділок, 14 жовтня 2019, 16:22
У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)

У Луцьку вшанували пам’ять лучан, загиблих під час виконання завдань в АТО/ООС на Сході України. Зокрема, до фотостенду та алеї загиблих на кладовищі в селі Гаразджа принесли квіти, повідомляє сайт міської ради.

«Ми віримо, що вони віддали своє життя не даремно. Віримо, що повернемо наші кордони, а Донбас і Крим залишаться в складі України. Ми віримо, що незалежність України дарована нам Богом, і цю незалежність потрібно берегти», - звернувся до присутніх виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт.

У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)У Луцьку вшанували загиблих захисників (ФОТО)

ЧИТАТИ ТАКОЖ: День захисників України: листівки та вітання

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024