Поділитись:

Пошуки зниклого на Люб'язі Олексія Веремійчика продовжили: просять допомоги

Понеділок, 14 жовтня 2019, 11:08

14 жовтня рятувальники та волонтери продовжили пошуки зниклого безвісти лучанина Олексія Веремійчика. Нагадаємо, що нещасний випадок трапився у суботу на озері Люб'язь Любешівського району, де директор департаменту молоді, сім'ї та спорту Луцькради Олексій Веремійчик рибалив на човні з друзями.

Через сильний вітер човен перевернувся. Троє чоловіків трималися за шлюпку, а Олексій поплив по допомогу. Досі його місце знаходження не встановлене.

Рідні, колеги та друзі просять мобілізуватися та продовжити пошуки як на берегах озерах, так і залучивши повітряну техніку, водолазів.

Станом на 19:00 13 жовтня за повідомлення речника волинських рятувальників Володимира Нестерова водолази області обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна під час безпосередніх занурень на озері Люб'язь (Любешівський район) для пошуку Олексія Веремійчика. Також майже 6 гектарів дна водойми обстежили методом тралювання (за допомогою спеціальних тросів та рятувальних човнів). Пошуки ускладнюються сильним замуленням дна, видимість у воді озера складає не більше 1 метра.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів