Поділитись:

У Києві грабіжники підірвали банкомат "ПриватБанку" (фото)

Понеділок, 14 жовтня 2019, 01:24

У Києві поліцейські розшукують хуліганів, які підірвали банкомат "ПриватБанку" та хотіли вкрасти гроші. Правопорушникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Вночі до столичної поліції від працівників приватної охорони надійшло повідомлення про сигналізацію, яка спрацювала у відділенні банківської установи на вулиці Корольова, – передає УНІАН.

У поліції повідомили, що невідомі особи спочатку пошкодили вхідні двері, проникли до банківського відділення та шляхом підриву банкомату намагались скоїти крадіжку грошей.

"Внаслідок вибухової хвилі пошкодили фасад приміщення та передню частину банкомату. Сейф банківського апарату деформований не був. Після цього зловмисники, яким не вдалося заволодіти грошима, з місця події втекли", – йдеться у повідомленні.

У поліції розшукують осіб, які причетні до вчинення злочину. Слідчий відділ Святошинського управління поліції вирішує питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом замаху на крадіжку – за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до шести років ув’язнення з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві затримали хакерів-рейдерів, які "віджимали" квартири і цілі заводи

Надрукувати
мітки:
коментарів