Поділитись:

У луцькому "Промені" вчилися заварювати каву*

Субота, 12 жовтня 2019, 21:03

Сьогодні Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ "Промінь", разом із кав‘ярнею The Spiceroom провели лекцію та майстер-класи на тему "Тенденції розвитку індустрії кави в Україні".

На захід були запрошені баристи зі всього міста, зокрема із таких відомих закладів, як "Львівська майстерня", "Бар 11", "Дім кави", "Coffee room", "Франсуа", "Фелічіта", "Соло", "Допіо", "Стріт кафе", "Кава клуб", "Авеню", "Пур пур", "I.coffee", "Cafe de vino", "Sova", "Loft", "Ring Coffee", "М'ята", "Цитра" та "Бенедикт" 

Спікерами заходу були:

  • Антон Квітка – учасник локальних та національних кавових чемпіонатів, чемпіон з заварювання чаю ТМС 2018, член SCA (Speciality Coffee Association);
  • Богдан Кращенко – учасник локальних та національних кавових чемпіонатів, шеф бариста TM Fresh Coffee, м. Кривий Ріг.

Після лекції майстри провели майстер-класи з капінгу та різноманітних альтернативних методах заварювання кави.

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 липня 2020
02 червня 2020
30 травня 2020
29 травня 2020
28 травня 2020
22 травня 2020
21 травня 2020
20 травня 2020
18 травня 2020
16 травня 2020
15 травня 2020
12 травня 2020
08 травня 2020