У луцькому "Промені" вчилися заварювати каву*
Сьогодні Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ "Промінь", разом із кав‘ярнею The Spiceroom провели лекцію та майстер-класи на тему "Тенденції розвитку індустрії кави в Україні".
На захід були запрошені баристи зі всього міста, зокрема із таких відомих закладів, як "Львівська майстерня", "Бар 11", "Дім кави", "Coffee room", "Франсуа", "Фелічіта", "Соло", "Допіо", "Стріт кафе", "Кава клуб", "Авеню", "Пур пур", "I.coffee", "Cafe de vino", "Sova", "Loft", "Ring Coffee", "М'ята", "Цитра" та "Бенедикт"
Спікерами заходу були:
- Антон Квітка – учасник локальних та національних кавових чемпіонатів, чемпіон з заварювання чаю ТМС 2018, член SCA (Speciality Coffee Association);
- Богдан Кращенко – учасник локальних та національних кавових чемпіонатів, шеф бариста TM Fresh Coffee, м. Кривий Ріг.
Після лекції майстри провели майстер-класи з капінгу та різноманітних альтернативних методах заварювання кави.
Луцький виш перевіряли через аномальну кількість студентів-призовників
Життя після «МастерШефа»: чим зараз займається волинський кухар Віталій Наливайко та чи знайшов дівчину
Підвищення зарплат педагогам неможливе, – головний освітянин Луцька
Скільки коштує помити вікна у Луцьку перед Пасхою
У Луцьку хотіли вирощувати банани, але депутати – проти