У луцькому супермаркеті 92-річну бабусю довели до сліз через дві шоколадки

Субота, 12 жовтня 2019, 16:46

У луцькому супермаркеті охоронець довів до сліз 92-річну бабусю, звинувативши її в крадіжці двох плиток шоколаду.

Про прикрий випадок у мережі "Фейсбук" написала режисерка телеканалу UA:Волинь Вікторія Поліщук.

Інцидент стався у супермаркеті "АТБ-Маркет" на проспекті Соборності в Луцьку. Зі слів Вікторії Поліщук, при вході дебелий охоронець дуже грубо розмовляв із бабусею.

"Бідолашна, уся тремтіла, плакала та не могла промовити жодного слова. Усі просто проходили мимо, "любопитно" заглядаючи", – зазначила режисерка.

Охоронець звинувачував літню жінку у крадіжці двох шоколадок.

"Коли я сказала, що хочу оплатити дану крадіжку, він накинувся на мене так, що аж моя стійка нервова система не витримала. Почав говорити, що я підтримую крадіжку, звинувачувати у тому, що в мене є чоловік, який мене фінансово утримує, і я вся така "крута". Вимагав, щоб я оплатила йому кошти у 5-ти кратному розмірі, – написала Вікторія Поліщук. – Коли я все таки домоглася свого і оплатила суму аж в 38 грн, він просто забрав цей шоколад і хотів назад занести на полицю. Тут уже втрутились інші не байдужі люди і з надмірною пихатістю та зверхністю він віддав покупку бабусі.

Як з'ясувала Вікторія Поліщук, бабусі Каті 92 роки. Купити шоколад за акційною ціною її попросила сусідка. Бабуся оплатила свої покупки, а про шоколад забула.

"І не важливо, хто правий в цій історії, важливо інше. Невже так важко ввійти в ситуацію, поговорити, вирішити її без сліз та нервів. Ніхто не знає, скільки цій бабусі ще залишилось...і чи історія з шоколадками не могла стати для неї останньою... Невже показувати свою силу та впливовість перед слабшими стало в моді? Невже ці 38 гривень варті сліз цієї маленької щирої бабусі?" – йдеться в дописі Вікторії Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помилився тролейбусом: у Луцьку небайдужий студент допоміг школяру дістатися додому