Поділитись:

Українці довіряють Зеленському і не довіряють Порошенку: рейтинг

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 17:14

Українці найбільше довіряють Президенту України Володимиру Зеленському, спікеру Дмитру Разумкову і прем'єру Олексію Гончаруку. Натомість не довіряють експрезиденту Петру Порошенку, колишньому генпрокурору Юрію Луценку і ексспікеру Андрію Парубію.

Про свідчать результати опитування Українського центру економічних та політичних досліджень ім. Разумкова.

Оцінюючи рівень довіри до політиків, найчастіше довіра українців висловлюється Зеленському (йому довіряють 70,5 % опитаних), Разумкову (54 %), Гончаруку (36 %). 

А недовіра найчастіше висловлювалася Луценку (йому не довіряють 88 % опитаних), Парубію (83 %), Порошенку (80 %). Також високий рейтинг недовіри у народних депутатів з ОПЗЖ Нестора Шуфрича – 78 %, Вадима Рабіновича – 76 %, Віктора Медведчука – 76 % і Юрія Бойка – 68 %.

Також не довіряють українці нардепу і лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко – 74 %, міністру внутрішніх справ Арсену Авакову – 72 % та експрем'єру Володимиру Гройсману – 70,5 %.

Опитування проведене з 4 по 9 жовтня. Було опитано 2015 респондентів у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка не перевищує 2,3 %.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів