Поділитись:

У луцькому парку висалили понад шість тисяч первоцвітів (фото)

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 13:12
У луцькому парку висалили понад шість тисяч первоцвітів (фото)

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки висадили цибулини первоцвітів в межах акції “Місто – квітка, місто – сад”.

Участь в акції взяли представники понад 70 комунальних закладів, відділу екології, департаменту ЦНАП. На початку акції працівники КП “Парки та сквери міста Луцька” розповіли та продемонстрували волонтерам технологію посадки квітів. Висаджено більше 6 тис. штук цибулин тюльпанів, нарцисів, крокусів та гіацинтів різних видів та кольорів, – повідомляє Луцька міська рада. 

Мета акції – створити “кольоровий килим” первоцвітів, які прикрашатимуть улюблене місце відпочинку лучан навесні, до часу, коли дерева вкриються зеленим листям.

Акція з висаджування первоцвітів не одноразова, вона буде продовжена і в майбутньому. Цьогоріч це своєрідний експеримент, як квіти приживуться в умовах надмірного зволоження і обмеженого світлового режиму, чи приживуться на підзолистих ґрунтах без додаткового підживлення.

У луцькому парку висалили понад шість тисяч первоцвітів (фото)У луцькому парку висалили понад шість тисяч первоцвітів (фото)У луцькому парку висалили понад шість тисяч первоцвітів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів