Поділитись:

Волинські рятувальники долучилися до "Тетріс челенджу" (фото)

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 12:31

Волинські рятувальники долучилися до всесвітнього флешмобу «Тетріс челендж».

Поряд з аварійно-рятувальним автомобілем співробітники аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Волинській області виклали рівними рядками свій робочий інвентар: бойове спорядження, обладнання для проведення аварійно-рятувальних робіт і не тільки. Фотографію опублікували на сторінці ДСНС Волині у Facebook. 

Довідково: 

З початку осені аварійні служби у всьому світі почали брати участь в «Тетріс челленджі» (Tetris Challenge). Основна мета флешмобу – показати вміст машин швидкої допомоги, поліцейських, пожежників та інших рятувальників.

Як все почалося? 

1 вересня поліція швейцарського Цюріха виклала в соціальній мережі фотографію з підписом: «Якщо ви завжди хотіли знати, що є всередині патрульної машини, – будь ласка». На знімку були відображені двоє поліцейських, шість дорожніх конусів, два світловідбивних жилета, мітла, два пістолети і десятки інших предметів. При цьому всі предмети, а також самі співробітники лежали на землі паралельно один одному або під кутом 90 градусів, ніби блоки в грі «Тетріс», а фотографія була зроблена зверху. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів