Поділитись:

Луцькі муніципали змусили будівельників поприбирати бруд з дороги (фото)

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 05:10
Луцькі муніципали змусили будівельників поприбирати бруд з дороги (фото)

У Луцьку муніципали зобов'язали виконроба Луцького домобудівельного комбінату поприбрати за транспортним засобом, який вивіз бруд на проїжджу частину.

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти у Facebook.

Протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП отримав виконроб ЛДБК за неналежний контроль транспортного засобу, який вивіз бруд на проїжджу частину дороги по вул. Конякіна, навпроти ринку "Салют". Разом з тим, посадовця було зобов'язано усунути дане порушення та прибрати бруд з проїжджої частини дороги, а також з останнім проведено профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Нагадуємо, що згідно з п.п. 11.2.8 Правил благоустрою міста Луцька, будівельні організації зобовязані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, для чого повинні обладнати виїзди з будмайданчиків твердим покриттям. До того ж необхідно організовувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді, а при винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту – терміново його прибирати.

Луцькі муніципали змусили будівельників поприбирати бруд з дороги (фото)Луцькі муніципали змусили будівельників поприбирати бруд з дороги (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку оштрафували водія трактора, припаркованого на траві (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів