Поділитись:

Сергій Притула і "Вар’яти" їдуть до Луцька з двома концертами

Четвер, 10 жовтня 2019, 15:50

Сергій Притула та гумор-шоу «Вар'яти» з новою програмою повертаються до Луцька і представлять її у День захисника України та козацтва, а саме 14 жовтня о 20:00 та о 17:30 у РЦ «Промінь».

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» – це не просто талановиті гумористи і співочі актори, кожна репліка і навіть жест яких миттєво викликають хвилю сміху у залі, вони – справжні улюбленці публіки. 
За вісім років існування «ВАР’ЯТИ-ШОУ» всім довели, що україномовний гумор – це гумор найвищого ґатунку. Це завжди абсолютні аншлаги, абсолютний захват глядачів і бажання, щоб ці години щастя і гумору не закінчувалися ніколи.

«ВАР’ЯТИ-ШОУ» – це гумористичне шоу, яке треба бачити всією сім’єю. У ньому немає політики і нецензурщини, майже всі жарти взяті з життя, з тих кумедних ситуацій, у які ми потрапляємо у побуті та стосунках.І саме тому, що близькі кожному, вони одразу знаходять шлях до серця всіх глядачів. Порадуйте своїх близьких найкращим подарунком і в жодному разі не забудьте про себе. 

Організатор події: Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Генеральні партнери агенції: торгова марка «Novellina»; «Dybok.ua – інтернет-магазин меблів та люстр»; Ресторан «Gosti» у Луцьку; торгова марка «DeLonghi».

За підтримки Луцької міської ради. 

Детальніше про подію тут: https://www.facebook.com/events/2371186146472103/

Квитки :
Квитки на основний концерт (17:30):

Квитки на основний концерт (20:00):

Фізично у місті Луцьк можна купити квитки :

  • каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь» (м. Луцьк, проспект Президента Грушевського, 2);
  • каса Драмтеатру (м. Луцьк, Театральний майдан, 2).

Дізнатися про деталі завжди можна за телефонами агенції :
+380 66 555 79 86
+380 97 376 85 93

Надрукувати
мітки:
коментарів