Поділитись:

Корпоративний Jingle Bells: час бронювати найкращі місця*

Середа, 09 жовтня 2019, 14:35

фото ілюстративне

Незабаром зима. Можливо, навіть завтра (всі ж пам’ятають нещодавній сніг?) Скоро будемо зустрічати новий рік, а це означає, що всі красиві та вигідні місця для святкування будуть заброньовані. Саме тому РЦ «Промінь» поділився підбіркою найкращих місць для ваших корпоративів.

Затишна квартира Моніки

Нещодавно відомий в Луцьку заклад Ring Café порадував усіх фанатів серіалу «F.R.I.E.N.D.S» та відкрив справжню мінікопію квартири Моніки просто на 4 поверсі РЦ «Промінь». Місце дуже популярне.

Сюди ходять посидіти у затишку, подивитися серіал в оригіналі, смачно поїсти і зробити оригінальні фотографії. Це місце – ідеальний варіант для святкування невеликою компанією до 15 чоловік.

Кімнату можна бронювати і складати попереднє замовлення за телефоном: 0973587733. Або просто завітати в Ring Café на 4 поверсі РЦ «Промінь» та звернутися до адміністратора закладу.

George’s Club – відпочинок на будь-який смак

Спускаємося на поверх нижче і потрапляємо на територію вічної радості, драйву і розваг. George’s Club уособлює якісний відпочинок. Тут три зали: більярд, боулінг та ресторан-караоке. Святкувати можна в кожному або ж дати своїй компанії розважатися так, як їй до смаку.

Для активних найкраще пасуватиме зона боулінгу, щоб поспівати і натанцюватися – вирушаємо в ресторан-караоке, а для спокійних та зосереджених компаній наче створений зал для гри в більярд. Тут можна замовити VIP-кімнату зі столом для гри тільки для вашої компанії.

George’s Club пропонує смачну кухню та великий вибір напоїв, лояльні ціни і незабутню атмосферу ідеального свята.

Зал ресторану-караоке готовий вмістити до 100 гостей, він доступний для часткового або повного бронювання, винятково для власного свята. Додаткові розважальні програми організовуються арт-персоналом закладу за індивідуальною домовленістю.

Для того, щоб дізнатися деталі, телефонуйте: 050 490 7714.

Надрукувати
мітки:
коментарів