Поділитись:

Луцького злодія-рецидивіста взяли під варту на два місяці

Понеділок, 07 жовтня 2019, 15:01

Волинська прокуратура наполягла на тому, аби 16-річного злодія-рецидивіста з Луцька взяли під варту.

Хлопець, попри юний вік, був уже двічі судимий за корисливі злочини: розбій та крадіжки із проникненням у приміщення. Окрім того, ще два обвинувальні акти про вчинення ним крадіжок перебувають на розгляді суду, – повідомляє прокуратура Волині. 

Не зробивши жодних висновків, під час іспитового строку юнак знову скоїв злочини.

24 вересня 2019 року він проник у господарське приміщення будинку на вулиці Героїв УПА у Луцьку та викрав звідти велосипед вартістю 1700 грн., а з квартири в будинку на цій же вулиці – різний дріб’язок (пауербанк, фітнес-годинник, USB-шнури) вартістю 670 грн. Господарі помешкання прокинулися від того, що хтось увімкнув світло в оселі, проте злодія вже не застали. Його затримали правоохоронці невдовзі після вчинення крадіжки.

Юнаку повідомлено про підозру у вчиненні крадіжок із проникненням у житло та інше приміщення (кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст. 185 КК України) й наступних 60 днів він перебуватиме під вартою.

Триває досудове розслідування, у ході якого перевіряють також інформацію щодо причетності зловмисника до інших таких злочинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів