Поділитись:

На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)

Понеділок, 07 жовтня 2019, 10:15
На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)

На волинській трасі біля села Забороль зіткнулися автомобілі Skoda і Toyota.

Аварія сталася у ніч на 7 жовтня, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини. 

 У ГУНП у Волинській області підтвердили цю інформацію і повідомили, що на місці працює слідчо-оперативна група. Внаслідок ДТП Skoda повністю згоріла, Toyota отримала значні ушкодження.

Як повідомили у Волинському обласному центрі медичної допомоги, в аварії постраждали четверо осіб, усі вони госпіталізовані.

За попередньою інформацією, в автомобілі Toyota їхала сім'я: чоловік, дружина та маленька дитина, вони отримали політравми. Водія Skoda доправили до лікарні у дуже важкому стані, зараз він у комі.

На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)На Волині через удар вщент згоріло авто: чотири людини – в лікарні (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів