На Волині птахофабрика відмовиться від використання антибіотиків
ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" розглядає можливість виробництва курятини без використання антибіотиків.
Про це повідомила директор підприємства Аліна Сич, пише AgroPortal.
"Це буде дійсно новий продукт на ринку України", — зазначила вона.
За словами Аліни Сич, у минулому році вдалося перевести 60% пташників на твердопаливний обігрів, запустити установку зі спалювання пір'я, що усунуло проблему утилізації.
"Нещодавно придбали високоякісне обладнання датської компанії по швидкому заморожуванню кишок, завдяки чому ці відходи виробництва з успіхом продаємо норковим фермам. Це досить затребуваний продукт, тому зараз йдеться про продаж заморожених кишок в країни Євросоюзу", — розповідає директор підприємства.
Ще один грандіозний проект стосується будівництва нового забійного цеху потужністю 13,5 тисяч голів на годину.
"Будівництво плануємо розпочати в серпні цього року. Це дозволить вийти на новий рівень у виробництві курятини і отримати європейський сертифікат для реалізації продукції", — уточнила Аліна Сич.
Довідка:
ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" входить до трійки найбільших виробників курячого м'яса в Україні, займаючи близько 6% ринку. Підприємство має 4 філії: в Києві, Львові, Вінниці та Житомирі. В інфраструктуру птахофабрики входять 100 пташників, розташованих на 11 виробничих бригадах, є власний забійний цех, комбікормовий завод і сільгосппідприємство.
Що у Луцьку робить MONATIK на кріслі колісному (фото)
Тесляр знайшов у стіні записку 1975 року та вистежив жінку, яка її залишила (фото)
У Луцьку помітили Монатіка (фото)
«Місто, як на долоні»: де у Луцьку снідали Танька та Володька з VIP Тернопіль (відео)
«М'ясний хутір» бізнесмена Дмитрука з Луцька можуть продати за 14 млн євро