Поділитись:

24 кімнати для ідеальних фото: у Відні відкрили музей селфі

Субота, 05 жовтня 2019, 01:42

У Відні 4 жовтня відкрився музей селфі. Проєкт Nofilter_museum буде працювати протягом пів року, він розрахований на Instagram-користувачів і пропонує їм інтерактивний простір для створення селфі, повідомляє theБабель з посиланням на BBC.

Музей заповнений гігантськими предметами, подушками, меблями, а його стіни розмальовані в яскраві кольори. У ньому відкриті 24 різні кімнати, наповнені кулями, квітами та конфеті. Є навіть локація з пластиковими кексами та десертами – усе необхідне для «ідеальних селфі».

«Молоді люди зараз вважають за краще жити в інтернеті, а не взаємодіяти з реальним світом», – каже одна з засновників Nofilter_museum Петра Шарінгер.

Шарінгер очікує, що її музей відвідуватимуть близько 300–500 людей на день. «Я думаю, що це майбутнє музеїв. Головний момент полягає в тому, що йдеться не тільки про селфі, але й про те, щоб добре проводити час і вміти спілкуватися, переживаючи мистецтво... Я думаю, що люди проводять багато часу у своїх телефонах, і тому ми намагаємось поєднати це з чимось реальним і чимось веселим», – додала Шарінгер.

До речі, у Відні музей працює тимчасово, оскільки Шарінгер та співавтор проєкту Нілс Пепер сподіваються зробити його пересувним, влаштувавши тур іншими містами та країнами.

Згідно зі статистикою, у всьому світі є 3,5 млрд активних користувачів соціальних медіа, що становить 45% населення планети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вас не люблять через селфі в соцмережах, – вчені

Надрукувати
мітки:
коментарів