Поділитись:

По 1000 євро з кожного: волинянин переправив до Польщі нелегалів (фото, оновлено)

П'ятниця, 04 жовтня 2019, 10:49

Волинянина, який організував незаконне переправлення двох громадян Туреччини у Польщу, взяли під варту.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

15 вересня 2019 року 27-річний уродженець Узбекистану, а нині мешканець Волині, організував переправлення двох громадян Туреччини у Республіку Польща поза пунктами пропуску, узявши з кожного з них за це 1000 євро.

Як повідомляє Держприкордонслужба, чоловік, перебуваючи у злочинній змові з громадянином України та двома громадянами Туреччини, що постійно проживають на території Польщі, організував та взяв особисту участь у незаконному переправленні через кордон  громадян Туреччини.

Обох нелегалів вночі 16 вересня 2019 затримали неподалік кордону у Польщі. 

Учора, 3 жовтня, на підставі ухвали суду прикордонники спільно зі слідчим Національної поліції провели обшук у помешканні підозрюваного, де виявили та вилучили мобільні телефони, зброю та інші речові докази.

Наразі затриманому фігуранту провадження – громадянину Узбекистану оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», за який передбачено покарання у вигляді позбавлені волі на строк від семи до дев’яти років з конфіскацією майна.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України, та наступних 60 днів він перебуватиме під вартою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині в рефрижераторі з нектаринами прикордонники знайшли нелегалів (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів