Поділитись:

На Волині посилять патруль на найбільш небезпечних дорогах

Вівторок, 01 жовтня 2019, 22:14
На Волині посилять патруль на найбільш небезпечних дорогах

Відсьогодні, 1 жовтня, на території області поліція проводить комплекс профілактичних заходів, спрямованих на зниження аварійності на автошляхах, під гаслом: "Безпека дорожнього руху – це життя!".

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Зокрема, уже створили додаткові наряди поліції із співробітників груп реагування патрульної поліції ГУНП та співробітників управління патрульної поліції в області. Правоохоронці відпрацьовують передусім найбільш аварійні ділянки автошляхів області.

Також заплановано спільні наради поліції із представниками служби автомобільних доріг. Окрім цього, поліцейські спільно зі співробітниками Укртрансбезпеки проводитимуть перевірки умов перевезення пасажирів і дотримання перевізниками правил дорожнього руху.

Так, сьогодні під час такого відпрацювання у селі Гірка Полонка Луцького району правоохоронці виявили п’ять випадків порушень правил дорожнього руху. Постанови винесли, зокрема, за ч. 4 ст. 126, (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки), ч. 1 та ч. 2  ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися правил безпеки дорожнього руху, адже від цього залежиться здоров’я та життя людей.

Нагадаємо, що відсьогодні на заміських дорогах необхідно вмикати денні ходові вогні або ближнє світло фар.

На Волині посилять патруль на найбільш небезпечних дорогах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку п'яний водій за 200 доларів хотів "порішати" з патрульними (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів